Ayseeeenn Kızlar 5+4 tüp bebekle yeni gebeyim kanamam oldu sabah açık pembe renginde hastaneye gittik kese duzensizmis düşük riski olabilir dedi progestan zaten kullanıyordum hic Bisey yapmadılar var mı başına gelen boyle
Sevilayms Ayseeeenn İğne vuruyorlar normalde her lekelenmem oldugunda önce iğne vurup serum takmışlardı sonrada sabah aksam olucak sekılde hatta bazıları gunde 3 kullanıyor progestan
Mhmtefeaysnr Ayseeeenn benimde öyleydi ilk öğrendiğim haftalarda kese düzensiz dediler ama bir hftaki kontrole kadar kese düzeldi düzelme ihtimali çok yüksek içinizi ferah tutun 🥰
Ayseeeenn Sevilayms progestani günde 4 defa alıyorum onun haricinde bisey önermediler inşallah tutunur
Ayseeeenn Mhmtefeaysnr sizinde kanamanız var mıydı acaba bide şuan kaçıncı haftadasınız düşük riskim.varmis hep yatıyorum ben
Mhmtefeaysnr Ayseeeenn bi düşükten sonra hamile kaldım hemen ben. Kanama sadece bi kerelik ilişki sonucu olmuştu progestan kullanmıştım düşük riski yok ama tedbir amaçlı veriyoruz dedi doktorlr 3 doktora gittim bu zamana kadar 11+3 teyiz