ozzlemk Kızlar kaçıncı haftada bebeğinizi hissetmeye başladınız? Ben 9+3 üm şuan karnıma dokunduğum da böyle pıt pıt kalp atışı gibi atış hissediyorum bu bebeğimin kalp atışı olabilir mi
Meltems53 ozzlemk hayır kendi nabzın o şuan bebeği hissetmen imkansız. Herhangi bir yerine dokunsan bile hissedersin kendi nabzını.
ArvenMom ozzlemk bebek 40 gram yok hissetmen imkansız ilk gebelikse 18 20 22 haftaya kadar anca hissediliyor o hissetiğiniz kendi nabzınız 18 haftada hafiften belli etti 20 de tamamen net hissediyordum hareketlerini
Gln0110 ozzlemk ilk gebeliğim 16.hafta başında ama 20.haftada daha netti. O haftalar çok erken hissetmeniz için
_almirasmom ozzlemk anca cocuk o haftalarda olusmaya başlıyor o tekme deıldır canım kalp atısı gıbı bebek tekme atmaz o kaslardan kaynaklı bebek bı kez vurur bıda 2. Yı cok daha sonra vurur max 18-20 haftalıkken ancak
Ecem95 ozzlemk ilk hamileliğim benim 21. Haftada hissetmeye başladım 🤗 su an sanırım sizin hissettiğiniz kendi nabzınız
SezginsSerap ozzlemk iki gebeliğimde de 17. haftada hissetmeye başlamıştım. 16 dan önce hissetmek tıbben imkansız diyor uzmanlar.