Ernurr Kızlar kapı süsü ve isimli çikolata yaptıracağım . Siz nasıl yaptırdınız fikir açısından görsel ekleyen olursa sevinirim ❤️❤️❤️
Ernurr yslnrsh Trenduola baktım bende şunlar fiyat olarak uygundu emin olamadım ama ne yaptırsam 🤦🏻♀️🥰
Bebisss12 İnstagramdan vip bebek çikolatasına yaptırdım çok memnun kaldım kargo falan da çok hızlıydı 😊
usenmedimyaptimbirvelet Bebisss12 ya çikolatalar nasıl taze mi bende yaptıracaktım fakat 48 tanesi 360tl gibi bir fiyattı zaten 48 kişi eşimin ailesi 🤦🏻♀️ çikolata arttıkça fiyatıda komik bir şekilde artıyor kararsız kaldım çok güzel görünüyor çünküü 🥰🥰
Petitoos Bebisss12 bayıldım şahane 😍 sadece sayı olarak az, şimdi bu kutuyu ikram etmek için birine uzatsan bir taneden fazla alacak çünkü çok güzeller 😅 nasıl yetiştiricez onu bilmiyorum 😅
Bebisss12 usenmedimyaptimbirvelet evet taze 4 aya kadar da muhafaza edilebiliyor zaten bu da 48 adet kargo ile birlikte 440 tl ye yaptırdım biraz pahalı ama dayanamadım çünkü çok güzeller 🙈
usenmedimyaptimbirvelet Bebisss12 ben önceden sormuştum fiyatını artmış yine demek ki 🫣 doğuma 12 gün kaldı benimde hâlâ alacağım ne duruyorsam
Bebisss12 Petitoos hiç deme 😂 ama benim doğumuma çok gelebilecek kimse yok onun için sayısının az olması çok problem olmadı benim için toplasan 20 kişi ancak gelecek 😂