bebeklendik Kızlar erkek bebekler son haftasına kadar bekler diye bir kural var mı çok sıkıldım bu muhabbetten artık 😂😂 herkes boşuna bekleme diyor son 22 diyorum sen ona 24-25 de diyolar sinir oluyorum 😄😄
Daisy0000 bebeklendik Hurafelere bir yenisi daha eklendi,geçen yaşlı bir komşum söyledi.Erkek bebekler ay başında gelirmiş :D Benimde haziran sonu temmuz başı görünüyor ,Temmuzda gelir diyor inatla 😅
Hulya2626 bebeklendik arkadaşım 37+2 de doğurdu erkekti. Yani öyle bir şey yok. Çoğu şey hurafe zaten. Yok miden yanınca bebek saçlı olurmuş gibi bir şey. Yalan dolan hepsi
Halimbey bebeklendik valla bilmiyorum ben oğlumu 41+1de doğurmuştum şimdi kızım oluyor normal ilerliyorduk ama aksilik çıktı düzelmezse 38de sezeryan olurum herhalde ama normale dönerse yine korkuyorum 41lerde doğurmaktan tek istediğim artık doğurmak 😂
bebeklendik Hulya2626 ya işin aslı Allah hayırlısıyle ve sağlıklığıyla kavuşmayı nasip etsin🤲🏻 ama garip yani ısrarla herkes aynı şeyi söylüyo kızımda da aynısı oldu daha doğurmazsın doğurmazsın dediler sabahına doğuma gittim