Janset2105 MerveGmss evet bu konuda bende çok araştırma yapıyorum bakım ürünleri ile ilgili pişik kremi bebe yağı losyon şampuan vs karar veremedim ama sudocream in metini çok duydum indirimdeydi bi tane aldım bakalım. Bende durayım burda 🤔
KlncA MerveGmss ben bübchen aldım henüz kullanmadık ikisi de çok tavsiye ediliyor ama iki marka içinde hem fiyat olarak biraz daha uygundu hem de daha ulaşılabilir👍🏻 ebebekte Watsons gratislerde satışı var benim için önemliydi
Cansuercan MerveGmss ben bubchen aldim pisik kremi sampuani bebek yaginida almayi dusunuyofum icerigi tamamen masummus
kardeleng Janset2105 sudocreamın içeriğinin çok da temiz olmadığını okumuştum bir yerde.Bir de galiba çok sık kullanılmaması sadece geçmeyen ciddi pişiklerde kullanılması gerekiyormuş.
Fatmasnny Janset2105 mühendisinoğlu İnstagram sayfasına baktınız mı. Ürünlerin içeriklerini inceliyor.
MerveGmss Şuan e bebeğin internet sitesinde bübchen bütün ürünleri indirimde ama mustela da almak istediğim markaydı cok kararsız kaldım 🤷🏻♀️
Edasekerocal Ben mustela aldım tavsiye üzerine daha kullanmadık oğluşum daha doğmadı ama mustelayı kullandım ve pişmanım diyenini duymadım henüz..
Janset2105 kardeleng içeriği hakkında öyle birşey duymadım ama günlük kullanım için değil de pişik olduktan sonra tedavi edici öZelliği varmış o konuda çok iyiymiş. Bir de günlük kullanım için bişey alacağım ama ne alsam işte ona karar veremedim 😀
Fatmasnny MerveGmss ikiside içerik olarak en temizi ve en güvenilir olanı. Bübchen i Almanya’da yaşayan varsa akraba falan onlara sipariş edebilirsiniz. Daha ucuzmuş 😄