Azeri Merhaba kizlar Ben yarin 17 Haftama giris Yapiyorum ve Hic bir sey his etmiyorum,sanki Hamile diyilmisim gibi,Ara bir arim sizim oluyor karnimda bir az buyub Ama Sanki Hamile diyilim gibi Oluyor Sizdede boyle oluyor mu?normalmi?
Tugce1506 Azeri normal birden büyüyecek bende 29 haftalığım birden büyüdü hatta arkadan görenler hamile olduğumu anlamıyor bile 😀
arirangg Azeri Eğer ultrason kontrollerinde bir sorun yoksa demek ki gebeliğin rahat geçiyor. Bir sorun yoktur merak etme. Bu haftalar ilk haftalara göre çok daha rahat geçiyor zaten
Tugceee95 Azeri 20 haftalıgım basından beri ne bulantım oldu ne agrım sızım cok sukur bebegmde cok iyi hareketlerini hıssedınce içşn daha raht eder 🥰 illa herkezde belirti olcak dıye bısey yok☺️
Azeri Mide bulanti oluyor arada Simdide bir az var Son gun 1 ay var USM gitmisdim Her sey Normal didiler bu ayda Gidicem in sa ALLAH belimde Cok ari oluyor,Bacaklarim arada Ariyor
Nurr2203 Azeri bende aynı senin gibiyim 16+5 im su zamana kadar ne mide bulantısı ne baş dönmesi çok şükür uyurkende sıkıntı çekmiyorum bi tek bel ağrım oluyor arada sırada galiba birden büyücekk 😊
Asgjm Azeri normal bence benim de 30.haftalardan sonra hareketlerini hissetmeye başladıkça karnım buyudukce oldu
Azeri Cok tesekur ederim kizlar Icim rahatladi vallahi ama hep yemek yerken Midem Ariyor,her halde Ben yidikce Cocukada Yemek gidiyor o yuzden Ariyor midem
tubimom Azeri bende aynıyım ama kasık ağrım çok ilaçların yan etkisiyle basım dönüyor asermek fln hicbisey yok