Bulbulyuvasi 17+2deyim ve her ne yesem kusuyorum artık ilacları da fayda etmiyor sürekli yer değiştirdiğim için de doktorum sabit değil ve ilgili değiller cinsiyetini öğrenemedim daha ama erkek cocuk bu kadar bulandırır diyorlar siz ne diyorsunuz?
H_a03 Bulbulyuvasi kuzum cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk kızımda buluntı kusmam oldu ikinci gebeliğim hiç kusmadım bulantım oldu hep farklı gbi geliyordu bana 15 de bana kız diye fotosunu verdi 😀
Mervvvever Bulbulyuvasi belirtilerin cinsiyetle bi alakasi yok annem abimde de bende de cok mide bulantısı kusma yaşamış doğuma kadar genelde erkek rahat kız ağır geçer derler
3Tospikannesi Bulbulyuvasi cinsiyetle alakası yok canım benim kızım da var oğlum da ikisi de aynı geçti kusmalar serumlar şuan 3.ye hamileyim yaştan ötürü heralde kusma var ama hafif atlatıyorum buna şükür
Bulbulyuvasi H_a03 doktorlar cok kötü denk geldi bana ilk hamileliğim bir de çok çekiniyorum bir sey isterken yada söylerken
cokkasmabeabi Mervvvever bana da erkek çok berbat geçmişti kızda uçup kosuyordum dogurmadan onceki gün bowling oynadım doktorum yolculuğa çıkma dogurursn dedi gezmedigim yer kalmadi 😂
Bulbulyuvasi cokkasmabeabi ay ben neler çekiyorum fiskiye gibi mübarek ne yiyorsam geri cıkıyor cok sanslısınız
Mervvvever cokkasmabeabi hormonlarla alakali galiba benimde cok rahat geciyor 12. Hafta biticek kız gibi dedj ama değişebilir dedi😅
3Tospikannesi Bulbulyuvasi doktorum Prilam Dr. Mide bulantısı hapı verdi iyi geldi doktoruna danışıp denesen mi
Bulbulyuvasi 3Tospikannesi kullanmadığım ilaç kalmadı yaşımdan dolayı olabilir heralde 21 yaşındayım ama son 3 aydır neler yasıyorum mevlam biliyor
cokkasmabeabi Bulbulyuvasi olmazsa değiştirmeyi isteyin ya da metpamit iğne var onu yazdırılması o isteyin doktordan daha hızlı geçiriyor
cokkasmabeabi Mervvvever olabilir belki de bilmiyorum şu an belirti olarak kıza daha yakın belirtilerim çevrem hep erkek hissediyor böyle ağızlarına kürekle vurasim geliyor 🥲😂😂😂
Mervvvever cokkasmabeabi ilk bebeginiz mi bana da çok erkek dediler ama değişmezse kızımız olucak ilk bebeğimiz bizimde 😅
Esra-06g Bulbulyuvasi cinsiyetle alakası yok cnm ben 6 ay tam mide bulantısı çektim herkes bana kız dedi ama cinsiyeti erkek 💙👶🏻 bence bünye ile alakalı
zeynozey Bulbulyuvasi ilk oğlumda doğuma kadar kustum🥲 şimdi 2. Ye hamileyim cinsiyeti belli değil daha 14. Haftadayız son 2 haftadır bulantım kesildi bıçak gibii bakalım kız mı erkek mi🥲🥲🥲