Gizmih Bebiskosuu burçlara çok takılmıyorum bizim ailede herkes ağustos doğumlu ama birbirimizden o kadar farklıyız ki sağlıklı olsunlarda geri kalan hiç önemli değil sizde çok takılmayın ego karakter meselesi burçla alakalı değil bence.
Bebiskosuu Babyykmz ben de başakları severim keşke değişebilsek shshsh tanıdığım tüm başaklar akıllı düzenli güzel insanlar 😅
3Tospikannesi Babyykmz çok başak tanıdığım var biri de oğlum 11 yaşında hiç de saf değil aksine çok Cin kurnaz detaycı farklı bişeyi ilk kendi fark eder 😂
Babyykmz 3Tospikannesi sevindim boyle basak burclari olmasina benim lisede basak kız arkadaslarm vardı cok saflardi acaba kinadim mi diye dusunmeden edemedm 😀 yukselenine gore filanda degisiyordr
3Tospikannesi Bebiskosuu Benim doğum tarihi 7 eylül görünüyor ama bu da abla ve abisi gibi erken gelir diye düşünüyorum 😁 çarşamba günü kontrole gıdecem umarım öğrenebilirim çok merak ediyoruz 🥰
moraviss Bebiskosuu merhaba benim içinde bir tahminde bulunabilir misiniz burada 11+6 haftalık şuan 14+0dayız
Sena00 Bu aralar burda öğrenen çoğu kişinin kız bir kızım var benimde inşllah sağlıklı olsun bizim bebiş erkek olursa sevinirim 😁
MerveSoner45 Zuzumuz ikili testte nasıl öğreniliyor ikili test sadece kan alma değil mi acaba bende öyle oldu da başka birşey yapılmadı
Zuzumuz MerveSoner45 kanda alındı ama öncelikle ultrason incelemesi yapıldı ense kalınlığı burun kemiği
Zuzumuz MerveSoner45 20.haftada yapılan detaylı ultrason dıye biliyorum evet özele gidiyorum ikili test için perinetolojıye gttım
annesininkelegi Bebiskosuu normalde randevum haftayaydı bugüne aldırdım cinsiyet belki belli olur diye 13+2 yim çarpıntım tuttu heyecandan ve 2. Bebek olmasına rağmen😅🙈🙈🌸
binnur64 Bebiskosuu şurada durakoysun yorumum 4 gün sonra gidince belli olursa oylıyim anketi, bu arada bizim doğumda 9 Ağustos gösteriyo 🥰