Nevaninannesi seymasn ben olsam okul kapandığı için rapor almam 37 ye kadar sonrasında izne çıkmak zorundasınız zaten yani maaşınız çok kesilmemiş boşuna izninizden de gitmemiş olur. 16 haftalık izni de 37. Haftanın sonunda başlatırdım.
Sertapyaman Melekroza21 2023 asgari ücret üzerinden 2 ay için 13.344 Tl hesapladım ama tabi son 1 yıl içinde çalıştığın sürede etki ediyor bildiğim kadarıyla ama ortalama bu rakamlarda bir şey alman gerekiyor . Doğum iznin ocak ayında başlamış olması gerekiyor
Minmini Eylul65 ben izne ayrıldığınız tarihte sigortalılığınızın devam ediyor olması gerektiğini biliyorum.
Newmomi Gzdtrtl bir de ben 32 de çalışabilir raporu aldım iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum 37 de izine ayrılıcam ne zaman para alırım acaba
Gzdtrtl Newmomi dogumdan sonra alirsin buyuk ihtimalle raporlu gunun kadar, kalan gunlerinide aktardığın raporda alirsin
Bsrasln2903 Gzdtrtl canım bende kısmi zamanlı çalışıyorum yani üç gün okula gidiyorum sigortam üçgün yatıyor ona göre mi para veriyorlar
mmervees Bende bir şey sorabilir miyim? Ben yaklaşık 2 senedir bi şirkette sigortalı görünüyorum ama bankaya maas yatmıyor sadece sigortam işliyor, bu durumda bende doğum parasına hak kazanıyorum değil mi?
Gzdtrtl mmervees kazanirsin canim ama yinede 170 ara sor garanti olsun orasi herseyin bilgisini veriyor
Gzdtrtl MinelHaapy canim ben simdi 2 kerede rapor parasi alicam dogum oncesi 2 aylik dogum sonrasi 2 aylik birde emzirme odenegi var tek seferlik alinan 520 liraymış onun icinde 170 aradim basvuru yaptim 3 gun icinde oda yatar dediler
Gzdtrtl Melekroza21 suan 11000 aldm ama digeri kax yatar bilmiyorum oda oyle yatarsa 22 bin olur toplam birde emzirme ödeneği var tek seferlik 520 lira
Cayvarmiya Gzdtrtl yeni asgari ücrete göre mi acaba eski asgari ücrete göre mi bu çok önemli bende ona göre kendi maaşımı tahmin edeceğim gerçi yeniye göre de bayağı fark var bende