sumeyyeee_ Herkese merhaba🐣 henüz 4+5 ve aşeriyorum, psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü akışa bıraktım kendimi🤭 sizde ne zaman başlamıştı?
Sevvl sumeyyeee_ kiz daha dur😂 tamamen piskolojik canım ben 32 haftalık oldum ikiz ne aserdım ne midem bulandı nede başla bisey doktorumda dedi gerçekten zor gecırenler de var psikolojik olarak başına getırende diye sakın onları düşünme nıye bulanmadı niye asermedim hiç aklına getirme😂
ArvenMom sumeyyeee_ çok erken canım psikolojik tamamen daha ileri haftalarda belki bazılarında olmuyo bile
annesiylebali sumeyyeee_ güzel annecim şuan aşerme değildir canınız çekiyordur aşerme nasıl biliyor musunuz gözünüz kararıyor nasıl yiyip içtiğinizi anlamıyorsunuz. Ben de ilk çocuğumda canımın çektiğini aşeriyorum diye yedim ama bir gün canım patates kızartması istedi o zaman anladım aşerme neymiş. Tavsiyem yanlış gelebilir ama kontrollü tüketim yapın çünkü gerçekten sonra kilo vermek zor olabiliyor kolay verenler de var tabi ki ama ben veremedim😔
sumeyyeee_ Sevvl oy maşallah hemde ikiz mi😍 sağlıkla gelsinler inşallah. Ay valla bilemiyorum ama yiyorum yani😂😂
sumeyyeee_ annesiylebali kilodan yana sıkıntım yok çünkü 44 kiloyum ne kadar alırım veya yarar bilemiyorum hep zayıf bir insandım😅 ilk ya canımın çektiğini yiyesim geliyor, bunu da aşermedir diye düşünmüştüm🤭
mylittlebabym Tamamen psikolojik, 4+5 te çoğu insan hamile olduğunu bile bilmiyor. Ne ara aşermeler başladı. 😂 Senin canın normal bir şey çekmiştir. Aşerme çok farklı bir olay.
sumeyyeee_ defneemom he yok ben hissettim ya vücudumdaki birtakım değişimlerle hissiyat yerleşti direkt😁
defneemom sumeyyeee_ hicbir sey hissetmedim 🫠🫠 hamile oldugumu bile son 1 aydir anliyorum 30. haftadan beri
defneemom bu arada cidden asermek ve caninin istemesi asiriii farkli. benim canim hep bir sey istiyor 10dk sonra geciyor. sadece bir kere aserdim sanirim 30-31 haftalik falandim boyle asiri canim istedi gittim yattim ruyamda gordum uyandim agzimda tadi var. esim gelene kadar bekleyemedim getirden soyledim normalde 4 kisinin yicegi seyi bir oturusta yedim ama hayatimda sanki ilk kez yermis gibi yedim😂 sumeyyeee_
EymeninAnnesi__ sumeyyeee_ 9 10 haftalıkken başlamıştı zaten 4+2 de ögrendik 😅😅 3 aylık olana kadar hiç bişey yemek istemiyordu canım