EfdalliTubi 34 haftalık olduk görenler hep diyor ki “aman hazırlıklı ol kız bebek genelde erken doğar “ öyle mi doğum yapan annişler ?😋
Kbrmrt EfdalliTubi Öyle bişey yok bence. 37+1’ deyim. Nst sancım hep dümdüz😜 Minnacık bi doğum belirtim bile yok.
Gnc16 Bnada karnın cok asagıda erken dogum yapcan deyıp duruyolar halbukı doktorum bısı demıyor yarın kontrolum var 35+2 olduk bakalım 38 ı bekleyecekmı bebıs
Madamdespiina Benim 36+5 de suyum geldi , ters olduğu için acil sezeryanla alındı bebeğim. Şu an 11 günlük olduk bile ☺️ hazırlıklı ol bence de , benim temizliğimin bittiniz günün akşamı doğumum oldu😅
Madamdespiina Habis07 Hayır canım çok şükür hiç sıkıntımız olmadı bebek 3 kg 300 gram da olduğu için evimize geçtik sadece benim korkudan erkenden gelmiş olan sütüm gitti iki gün sonra geldi çok şükür şimdi emiyor
Habis07 Madamdespiina suyumuz azaldı canm bayaa erken gelmycekdi 38 de alcakdı hoş makat geliisiz hala :)
Fnur05 EfdalliTubi 39. Haftadayız gelen giden yok bende erken gelir diye bekledim ama 40 ı da geçeceğiz bu gidişle 🤦🏼♀️
MelikeHayrunnisa EfdalliTubi öyle bişey yok canım iki kızımda 40 haftayı doldurup doğmuştu. Şimdi oğluma hamileyim 33haftayız😊