Gulhanim11 Merhabalar. Benim gün içinde 4-5 kez belki de fazla kalp atışlarım aniden hızla atmaya başlıyor, sonra sakinleşiyor. Ben internetden okudum, hamilelikte normalmiş, amma yine de doktoruma ileteceğim. Sizlerde de bu oluyor mu?
Lenass8 Gulhanim11 aynısını bende yaşıyorum yatıncs özellikle bir anda ağzımdan çıkacak gibi normal dediler doktorumada sordum devsm ederse kardiyolojiye gözükeceğim inşallah bir durum yoktur kan basıncından kaynaklanıyor dediler
nino033 Gulhanim11 kaç haftaliksiniz yatış pozizyonunuz nasıl doktor beni özellikle uyardı sola uyu diye yoksa çarpıntı falan yapar diye
Tufutufu Gulhanim11 özellikle bebek hareket ederken çok aşırı oluyor. Normal ama kalbim iki kişilik çalışıyor çünkü:)
ozgenefes Merhabalar ozellikle uyurken oluyor. Sirt ustu yada saga dogru yattiginizda olmasi cok normal. Sola donuk yattiginizda sikayetleriniz bitecektir.
Anneolmak188 Gulhanim11 bendede aynısı oldu acile kaldırıldım kırmzı alana ritim bozukluğu çıktı hamilelikde başlaması yüksek olan bi rahatsızlık kontrol ettir canım doktoruna söyledikden sonr