Bzdmr Songulen Ne gibi zararı olabilir ki 🙄 hiç böyle hamilelikte su zararlı mı bu zararlı mı diye düşünmedim hamileliğimden once nasilsam aynı devam ettim sadece sakatat türü yemedim zaten etten tiksinmistim onun haricinde bulduğumu canımın istediğini yedim
Brck0303 Songulen kasalar ile alıyorum lahanayı ve öyle yiyorum salata vs yapmadan canım istiyor çünkü doktoruma sordum bir sakınca yok demişti hala yiyorum ben birşey olacağını sanmam
momyy__ Songulen gaz yaptığı için galiba fazlası önerilmiyor ama ben hep yiyorum bir problem yaşamadim çok şükür
Slaedz İlk kez böyle bir şey duyuyorum hamileliğimin başından beri salataya aşırı düştüm şuan öyle ahım şahım yapmıyorum ama mutlaka her gün ya mor lahana yada kıvırcık salatası yaparım sebzenin ne zararı olabilir
Eylulun_annesiii Mor lahana salatası delisi biri olarak 33+2deyim hergün hemen hemen yedim diyebilirim. 🥰
Songulen Canim asiri istiyor da daha once dusuk yaptigim icin korkuyorum 14 haftaligiz daha cinsiyetini bilmiyoruz ultrasyon paylasamiyorum burda resim nasil paylasiliyor