Buket43 Doğum ücretleri ne durumda acaba özele gidenlerde Biz Dilek doğan baş koyuş plaza ya gidiyorum klinik hayat hastanesi doğum
anneolmakzoramagulusuyeter_ Buket43 Esentepe Harun şimşek doğum 9 bin neşe hanımda 9 bin ama takipli hastalar
Lazz61 Buket43 Orhangazi deyim. Yalova devlete gidiyorum ücretler çok güzel 😂 dokunuşa zam gelmiş sadece ama doğum muayene falan bedava 🙈 en son 500 tl muayene ücreti ödemiştim özele son oldu emeği geçenlere teşekkür ediyorum 😂
OZKUP453 Buket43 merhaba şu an için yaptirirsaniz erken ödeme standart paketi 11.900 ama temmuza kadar iki zam göreceği söylendi mart ve haziran aylarında o zamana ne olur fiyatlar bilemiyorum
Aysegoksall Buket43 Osmangazi aritmi Adnan Şahine gidiyorum 1ay önce normal ve sezaryen doğumu 8000 e anlaştık. Muayene ücreti 435 tl NST de 65
Havvaca Doruk Yıldırım’a gidiyorum. Muayene 410 TL doğum tam bilmiyorum ama geçen gün bir arkadaş 7500 demişti
Buket43 Biz dış doktor klinik hayat ve pembe mavi ile anlaşması var hayat olarak tercih ettik en iyi fiyat ikisi arasında hayat oldu bir amda yükseldi fiyatlar
Buket43 OZKUP453 hayat hastanesinin içindeki doktor ücretimi bu fiyat benim bir ayım var doğuma 34 haftalığım.
OZKUP453 Buket43 evet şu an dogum yaparsak ücreti bu . Ama marta kadar bu fiyat dediler . Gelen zamdan siz etkilenir misiniz bilemiyorum hiç. Benim doktorum ücreti en yüksek olan sanırım. Diğerlerinin fiyatı şu an 11.100 civarı
Buket43 7 ile başladım 12 ye kadar geldi güvrnemiyorumda başka doktora kararsızlık oluyor son haftalar
_almirasmom Buket43 dış doktor ozel klınık Fsm de Barış Korkmaza gıdıyorum gercekten muazzam bı doktor dogumu ozel medıcabıl anlasmalı orda olcak 14.000 tl verdık 🙏