Minnakelifim Kızlar 32+3 haftalık hamileyim ve surekli tuvalete cikiyorum. Artik rahatsiz olmaya basladim cunku 10 dakikada 3 kez cıkıyorum tuvalete artık bez bağliycam acaba enfeksiyon falan mi var yardimci olur musunuz
Smyydmr Minnakelifim enfeksiyon olabilir yada bebek aşağı iniyordur yani baskı yapıyordur son zaman tuvalete çok çıkılıyor.
Yildizim Minnakelifim bu kadar sık enfeksiyon olabilir doktorun ile görüş istersen bir idrar tahlili yapmakta fayda var
Cansuercan Minnakelifim ayy aynen 33 haftadym özelliklede disari cikmadan ust uste 3 kere giriyorum 😂😂 eşim benle gezmek istemiyo valla bez alcam sana diye dalga geciyo habire gozum tuvalet ariyor cnku ahahahaha 😂😂
Nurbanu34 Minnakelifim aşağıya baski yapiyorda olabilir uzanin çok ağır bir sey kaldirmayin belki gecer. Benim 22.haftalarda aynısı olmuştu rahim ağzı kisalmasindan dolayi tuvalete gittigim halde tuvaletim var gibi oluyordu sürekli
Emira Ebraradinn bende oyleyim vallahi doktora gittim enfeksiyon dedi ilac verdi dun basladim bakalim artik hele ki gece uykunun en guzel yerinde
ebrarecem Gidiyorum geliyorum oturuyorum sanki az önce tuvalete giden ben değilmişim gbi 😫 enfeksiyon yok kafası 20.haftadan beri aşağıda baskı yaptığı için geliyormuş 😇
Cansuercan Minnakelifim off yaa instagramdan buldugum fotolari gosteriyoorumm:) en yakım arkadaşı ve oyuncagi benim idrar torbammis diye 😀😀 oyleymis napalm altimiza isemeyelmde 🤣
Emira Minnakelifim canim su an evde degilim adi aklimda degil ama toz gece uyumadan once su ile karistirilip iciliyor
Minnakelifim Emira ürosol gibi bisey heralde ati tek kullanimlik olsa gerek suda karistiriliyor. Aklina grlince yazarsin canım
LadyT Minnakelifim bende aynı 32+1 deyim artık wc de uyumaya karar verdim sürekli benimde tuvaletim geliyor🙄