Esescimm Mumofprincesss Bende 21 haftalığım yatınca sol ayağım ağrıyor, ağırlığı da iki katına çıkıyor gibi oluyor
Biryabanci1 Mumofprincesss Malesef ilk kızımda 1 ay yaşadım ama şuanki hamileliğimde 32 haftadır yaşıyorum. Çok ayakta durmamakta özen gösterin
Mumofprincesss Fbmm hayir belden degil.fazla yürüyünce sadece sag ayagim patlicakmis gibi agriyor yürüme zorlugu cekiyorum .
Zeynep_Sedat Mumofprincesss kesinlikle magnezyum kullan bana doktor oğlumda vermeyi unutmuştu sol bacağımda ağrı ve uyuşukluk oluyordu magnezyum u düzenli içince geçmişti
Esescimm Mumofprincesss Evet kontrole gittiğimde söyledim magnezyum verdi 3 gündür kullanıyorum umarım faydasını görürüm
Ay92 Benimde aşırı sağ bacak agrım var ama oturamıyorum bile sağ tarafim ağrıyor yururkende sanci giriyor ayarlarken bile dönemiyorum neden olabilir acaba cok canim yanıyor ya:(
Mumofprincesss Ay92 ALLAH sifani versin canim. Kac haftaliksin? Benimde sadece sag ayagim fazla yürüyünce patlicakmis gibi oluyor .bence hamilelikten die düsünüyorum. Kilo Aldi, kemiklere yüklenildi ve kaslara zanedersem
Ay92 Mumofprincesss 26 haftaligim canim blmyorm hamilelikten diye düşündüm bende aslında ama çekilecek gibi degil:(
elayaz_ Mumofprincesss 21 haftalık gebeyim bende çok yürümesemde az bir ayakta dursam bile hemen ağrıyor magnezyumda içiyorum yine bir faydasını göremedim sanki taş oluyor yerinden kalkmıyor 🤷🏻♀️
Mumofprincesss elayaz_ ALLAH sifani versin. Hamilelikten oldunu düsünüyomusun ? Saglikla bebeklerikize kavuŝsak insALLAH. Ev is temizlik cocuk misafir koca denken yoruluyoz tabi .kolay degil
elayaz_ Mumofprincesss Amin inşallah muhtemelen ondan ilk gebeliğimde oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı ama kız hamileliği zor oluyor demişlerdi haklılarmış 😃