Sirkelimon beyzacmvrc fiyatına göre yüksek performans aldığım bir ürün ben hem büyük hem küçük avent almıştım çok gaz yaptı büyüğü hiç kullanamadım. İki tane ufak var bu biberondan bende şu an değişik değişik kullanıyorum henüz büyük ihtiyaç olmadı
beyzacmvrc Sirkelimon bende lansinoh dusunuyodum aventler çok uçuk geldi ama baby plus un yorumları da hep iyi gerçekten öyle yaparım bende olmazsa
Sirkelimon beyzacmvrc avent emzik de aldım tutmadı wee baby cool serisi emzik tuttu. Herkes isim yapmış diye avent önerdi ama bende hayal kırıklığı oldu. Benim kızımın ruhu fakir galiba ucuz şeyleri seviyor hep 😂
beyzacmvrc Sirkelimon hahah 😅😅 tasarruflu kızzz 🥰 bende emziği avent aldm indirimde ikilisi 110 mu neydi uyguna aldım Ama biberonlara o kadar vermek zoruma gidiyor yani lansinoh yine uygun ona göre ondan da çok memnun olan var Baby plus da yattı kafama bakalm😅
Sirkelimon beyzacmvrc kullanmış biri olarak çok memnun kaldım kendisinden şiddetle önerdiğim bir ürün ama son karar tabi sana kalmış
Mckeymouse Betus123 nacizane fikrim e bebek aşırı ve gereksiz pahalı tabi herkesin bütçesine bağlı ama orta gelire göre bayaa bi pahalı yani ben 4 yıldır gezerm 1 parça bir şey alamadm ya 😐