aaslim Gülerken bile kasığıma öyle bi sancı vurdu ki korktum, arada kalkarken dönerken ama daha çok çok güldüğümde oluyor size de oluyor mu
Kalbiimde2can aaslim kacinci haftadasin acaba?? Bendede oluyor arada bi 15+5 olduk doktorum normal demisti bana
incinur0102 aaslim 18 haftaligiz gülerken hapsururken vs sürekli acı şeklinde batmalarım oluyor,normal demişti Dr umuz
yanlisanlamaama aaslim normal eşim az önce beni güldürdü kasıklarıma bıçak saplandı aynı his hapşırırken öksürürken yataktan kalkarken bile oluyor 4,5 ay her sabah safra kustum o zamanlar bile oluyordu
Kalbiimde2can Büyüdügü icin baglar geriliyor ani harekettede o yüzden olur dedi kontrolde etmisti bakmisti biseyi yoktu sükür canim bi dahaki randevun nezaman
Kalbiimde2can Büyüdügü icin baglar geriliyor ani harekettede o yüzden olur dedi kontrolde etmisti bakmisti biseyi yoktu sükür canim bi dahaki randevun nezaman
Kalbiimde2can aaslim ne demek canim benim tecrübem böyle yine seni yanlis yönlendirmekte istemem acikcasi istersen bi doktorunu ara sor gitmene gerek yok bence araliksiz durmadan sancin yoksa kanama falan yoksa