elvinimmm MadameHappy34 ben hamile yastigi aldim iki tarafada dönünce yastigi bacak arama alip sarilip uyuyorum cok rahat oluyo 🤣
MadameHappy34 elvinimmm Bende aldım 😃ama yok yani bir ara eşim sarılıyor bir ara ben ama yine de rahat edemiyorum .
elvinimmm MadameHappy34 ay cidden mii 🤣🤣🤣 sol tarafta ben yatıyorum die soldakine ben sarılıyorum saga dönecegm zaman bin bakıyom eşim yastiga sarılmış uyuyo🤣🤣🤣benden çok o kullaniyo
FatmaAselinAnnesi_60 elvinimmm aynen ya helede yatarken çok fenalık basıyor inceyle yatıyorum yinede bana mısın demiyor mide yanmam yok çok şükür 🙌
AzraFarah elvinimmm 29+4 son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum, ağırlaştıkca zor olacak erkenden bitirmek istiyorum,hemde heyecanlıyım.
elvinimmm AzraFarah bende annemi bekliyorum dier ay memleketten gelecek onunda yaptirdiklari aldiklari var gelsinki yikama islemini bi kerede yapalim
AzraFarah elvinimmm 29+4 bizimde mayıs 3 gözüküyor ama doktorumuz nisanın son haftasında alırız dedi, bayrama bile yetişmeyebilirz
Derya183 elvinimmm yok yok herşeyi tam anlamıyla yazmışsınız Allah razı olsun iki defadır sizi rahatsız ettim bu konudan dolayı hakkınızı helal edin çok sağolun rabbim bebeğinizi kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤗❤️🧿
AnnelikSeruvenimm Derya183 kusura bakma arkadaşım ancak gördüm, kullanıcı ismi elvin olan arkadaş hepsini yazmış bende ki de aynı 🥰