Labkubra 18-20 haftalikken gittim cok ayakta kaldığımda agrim olmasi ve ara ara bulanti kusma disinda bir sorun yasamadim. Sen hafta olarak cok küçüksün kasik agrilarim vs olur ama ayakta kalmana bagli bir kasik agrisi pek olmaz olursada yatar dinlenirsin. Kuru yemis ve kuru meyve gotur ara ara ihtiyacin olur miden bulanir tuzlu bisiler yersin halsiz hissedersin kuru meyve yersin felan. Yaninda minik cop posetlerinden tasi kusma ihtimaline karsi. Onun disinda gitmeden orada kapabilecegin hastaliklar iicin doktorundan ilac iste. Gebelikte kullanilan bir antibiyotik. Idrar yolu enfeksiyonu icin bir ilac. Ishal olursam diye bir ilac. Prilam. Parol tablet Ve renu duo surup alarak gitmistim prilami ve renu duoyu kullandigim oldu digerlerine ihtiyacim olmadi şükür ki. Terleyip sonra üsümemeye dikkat et yeter illa ki grip vs olursun hava değişimi ama seni yatiracak kadar agir olmaz umarim ben ayakta atlatmistim. Allah kabul etsin adet olma gibi bi risk olmadigi icin hayatinda yapabilecegin en verimli umre bile olabilir Rabbim yardimcin olsun gule gule git saglikla sihhatle gel inşallah.