Papatya611 Kızlar 39 haftalık gebeyim. 38. Haftamda 2 cm açıklık vardı gelen giden yok 😆 2 gün boyunca sümüksü kan geldi adetmisim gibi. Ne zaman doguracam ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim 🙏🐣
deryarslan00 Papatya611 valla bana faydası olmadı ama ebe arkadaşım bol yürüyüş squat tarzı çömelme hareketleri merdiven inip çıkma bol hurma yeme ananas yeme ve cinsel ilişki önermişti. Tabi ben su azalnca suni sancıya açılma olmaynca da sezeryana kaldım 😂
Semilk05 Papatya611 38. Haftada 1 cm açılmamv vardı alttan muayene olunca 2-3 gün lekelenme de oldu geçti. 39+2 gecesi sancı başladı 39+3 öğlene doğru doğum oldu. Bi anda başlıyor anlamıyorsunuz bile 🫠
Semiha03 Papatya611 öyleymiş ben de bu hamileliğimde deneyeceğim inşallah tarçın çok hızlı açılmasını sağlıyormuş
Kalbiimde2can deryarslan00 Benimde oluyor hep ama uykusuzluktan galiba öyle biseyin var olma ihtimalini düsünüp nasil bisey diye düsünürken buldum kendimi 😂😂😂😂😂😂😂😂
Kalbiimde2can deryarslan00 kolay gelsin canimmm benim oglan 6 yasinda sükür o uyudu digeride yüzüyordur büyük ihtimal 🤣 esim yok onsuz uyuyamiyorum bende koca bebem yüzünden uykusuzum anlican🤣🤣🤣🤣🤣
Kalbiimde2can Papatya611 Bol bol hurma ye yürüyüs yap squat yap yan yat esin kalcandan tutup öne arkaya hareket ettirsin canim umarim anlatabilmisimdir 🙈
Baloglum93 Papatya611 2 cm açıklık hiç açıklık yok gibi bişi acele etmeyin 42 haftaya kadar herşey normalse bekleyebilir