Bilgebade Bebegin karacigerinde kalsifikasyon görüldü 25 haftalık gebeyim bu durumu yaşayan oldu mu???
Mavidunyamm Bilgebade benim bebeğime de detaylı ultrasonda karaciğerde kalsifikasyon görüldü hemde 3 adet. Ama bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu. Zaten doktor demişti hamileliğin ileriki aylarında kaybolur diye. Öyle de oldu 🥰 şuan yanımda uyuyor bebeğim. 6 aylık olduk bile 🌸
Bilgebade Mavidunyamm çoook sevindim bana bi umut oldunuz desem çok endişeliyim down sendromu dediler enfeksiyon dediler 😢
Mavidunyamm Bilgebade Sadece kalsifikasyon asla bir down sendromu sebebi değil. Sizin başka var mı bulgu. Ben urfadaki en iyi perinatoloji uzmanına gittim. Ayreten üniversite hastanesinde prof. Doktora gittim ikisi de hiç endişelenme tek başına bir şey ifade etmiyor dedi. Kalsifikasyon demek parlaklık demek zaten.
Bilgebade Yaaa bana kağıt falan imzalattırdılar sıvı aldırmayı kabul etmeyince çok korkuttular bizi 2 li test 3 lü test nazal kemik ense kalınlığı hep normal çok teşekkür ederim şu mübarek arife günü Rabbim ne muradınız varsa versin 😢😢