Sema-5527 senden-sonra Çok şükür.. Beta yüksek evet inşallah görürüm boş olabilir diye çok korkuyorum umarım boşa çıkar endişelerim
Eymirinannesi Sema-5527 keseniz kaç mm di acaba bana da aynısı denildi 6+3 umutsuz konuştu kese büyümemis dye
Sema-5527 Eymirinannesi Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim kese göründü ama içinde hiç bir şey yoktu 2 hafta sonra gel dedi küçük olduğu için görünmemiş olabilir. 5 haftalık iken 13 mm çıktı
Eymirinannesi Sema-5527 geri dönüşünüz için teşekkürler.benim 6 mm di ve düşük yaptım.siz sağlıkla kucaklayin
momyy__ Sema-5527 normal canım sırf şu olayı yaşamamak için 7 haftalıkken hem kalp atışı hem kese hem bebeği görmeye gittim
Sema-5527 momyy__ Normal mi gerçekten bir türlü içimi rahatlatmıyorum keseyi öyle boş gördüm ya korkuyorum bebek yoktur diye ilk hamileliğim olduğu için baya evhamlıyım😒
momyy__ Sema-5527 yok canım normal daha ilk haftalar ilk bebeğimde bende öyleydim şimdi ikinciye hamileyim düşün 12 haftalık hamileyim 3. Gidişim
Sema-5527 momyy__ Çok teşekkür ederim çok sağolun böyle tecrübeli kişilerden bilgi almak gerçekten iyi oluyor 😊
Sema-5527 Eymirinannesi Teşekkür ederim. Rabbim en yakın zamanda tekrar yaşatır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏