Zeyzey72 Bebegm 15 aylık 5 gun sonra dogum yapacm ama kızım aşırı zorlamaua basladı sdce onunla ılgılenmemi istyr. Uzanmamı iş yapmamı istemiyor hep mızmız ;(
Semanurk Zeyzey72 23 aylık kızım 2 ay sonra doğum yaka iğnesi gibi hep kucak istiyor yatma dinlenme hak getire 🥴
ayseyma_omer Zeyzey72 17 aylık bir oğlum var bir ay sonra doğumum olacak.oglum sürekli kucak istiyor çok hareketli çok zorluyor bebek olduktan sonra napıcam bilmiyorum 😢
Kucukpanda90 Zeyzey72 27 aylik benimkide dogumuma 5 hafta var. Okadar degistiki huyu suyu cocugumu taniyamiyorum. Dogum yapınca ne olucak asla bilmiyorum. Kendi kendine oynamiyor hep miz miz herseye ağliyor surekli ama surekli onunla oyun oynamami istiyor. Yemegimi bile yavas yavas gun icinde akşama kadar zor bitiriyorum
Zeyzey72 Semanurk bende gunlerce uyusam uykmu alamayackmsm gbii hep öfkelenıyrm artk kızıyorm ve sonra vıcdanım sızlıyo kıyamıormda
maviruya Semanurk Benimde oğlum 23 aylık 9 haftalık hamileyim. Aynen oğlum da çok kucak istiyor sorun oluyor mu kucağa almanız ?
Halimbey Zeyzey72 18.5 aylık oğlum 35 haftalık hamileyim. Şu an bile ayağımda sallarken cevapliyorum bunu. O kadar yorgun ve bitkinim ki…
Zeyzey72 Halimbey özellıkle amelıyatlıyken kım uyutabılck bılmıoyrm babasıyla dahı uyumuyor tuvalete gıtsm aglıo
Ada-Uras-Asya Zeyzey72 kızım ile oğlum arası tam 15 ay kızım 15 aylıkken oğlum oldu çok zor ama çok güzel şimdi ikiz gibiler 8.7 yaşlarında we 22 aylık olacak kızım war 19 gün sonra oğlumla doğum yapıcam bunlarında arasında 22 ay olacak bakalım zor ama sonrası yine güzel olacak ileride ikiz gibi olmaları çok iyi korkmayın
Nutelllaa Zeyzey72 işte bu ben 13 aylık oğlum benimde iki haftaya doğumum var dediğiniz gibi asla uzanmama izin vermiyor üzerine tırmanıyor ilgi istiyor sürekli nasıl olcak bilmiyorum
Semanurk maviruya anlık 1 2 dk taşımalarda sorun yaşamadım ama uzun soluklu taşımaya kalkınca bel sırt ağrısı yapınca indiriyorum mecbur
Cdlmeryem Benim de dogum icin son haftam, oğlum 18 aylik :) elbet bu da gececek diyorum her zorlugun ardindan bir kolaylik vardir
maviruya Semanurk Bende korkuyorum düşük falan yaparım diye. Küçük de değiller artık öyle rahat rahat taşınmıyorlar kucakta