Semagnydi SaHil_Hayat İnternette çok beğendiğim böyle ahşap bubble kapı süsü modelleri vardı yeni çıktı trendyolda 550 TL ama İstanbulds oturuyorsaniz eminönü besan da 180 TL ve aşırı güzel
Semagnydi SaHil_Hayat İnternette çok beğendiğim böyle ahşap bubble kapı süsü modelleri vardı yeni çıktı trendyolda 550 TL ama İstanbulds oturuyorsaniz eminönü besan da 180 TL ve aşırı güzel
Tbayram SaHil_Hayat Eşimle beraber yaptık bunu✨ Bursa’da yaşıyoruz cumhuriyet caddesinden aldık malzemeleri bazı şeyler de vardı elimizde 100 liraya gelmiş oldu bize☺️
beyzakls Ben Eskişehirde yaşıyorum. Burada hobi dünyası diye mağaza var el işi ürünleri satılıyor. Ben ordan aldım. Üstelik 63 TL ye mâl ettim 😂
SaHil_Hayat Semagnydi beğendiğim model var yapmak istediğim tüylü bir şey 😂 bulamıyorum tüyleri 😂 Kocaeli’ndeyim gidebilirim
unlusura zeynepmom34 yaa çok güzel olmuş ☺️ bende bu tarz istiyorum ne kadara mal ettiniz parça parça gelip siz mi birleştirdiniz ? Trendyolda 250-500 tl arası fiyat var 🙄
zeynepmom34 unlusura bizede 168 malzeme 40 lirada kargo canım o fiyata geliyo ama eğlenceli boyaması falan el emeği bu şekilde geliyor
Tbayram SaHil_Hayat Teşekkür ederim 💖 Nişanda sözde falan masa aksesuarı oluyor ya çiçekli isim yazıyor demir. Bizde ondan vardı demirini kullandık. Nerede yaşıyorsunuz organizasyon malzemeleri yapan yerlerden temin edebilirsiniz belki.