Haticeakb Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim grip nedeniyle ara ara öksürüyordum yaklaşık bi hafta önceki öksürüğümde kaburgamı kırdım. Bebek yukarda olduğu için başınç kaburgaları kırmış o şiddetle. Benzer bi durum yaşayan var mı
Kubrakck2222 Haticeakb çok geçmiş olsun 😨 34. Haftamızdayız bazen öyle bi kemiğime vuruyor ki eşimle şakalaşıyoruz kıracak kemiğimi diye demekki gerçekten mümkün olabiliyor 😬 hemen iyileşin, bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸🙏🏼
kevserky Haticeakb ay geçmiş olsun bunu ilk duyuyorum. Tecrübelerini bizlerede paylaş. Çok geçmiş olsun ağrın sızın var mı nasılsın ayağa kalkabiliyormusun
Haticeakb Çok teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun sizede umarım yaşamazsınıZ ölüm gibi bişey oldu ama ölmedim. Bebek var diye hiç bişey yapadılar röntgeni bile güç bela çektiler ciğerleri delmiş mi diye bakmak için. Dikkat edin grip filan olmayın. Bide yaşayan arkadaşlarım varsa ne zaman iyileştiniz Haticeakb Kubrakck2222 Bircandeniz Melek_trlmz1 kevserky Melek_trlmz1
Bircandeniz Ben yaşamadım ama az kaldı gibi yani hemen kaburgamın altında kafası nefes alırken otururken bile zorlanıyorum
Melek_trlmz1 kevserky ben öksürükle beraber batmalar vardı bir şekilde idare ediyordum 36 haftalık hamileyim 2 yaşında bir çocuğum daha var depremde sallantıda çocuğumu kucağıma alıp kaçayım derken daha kötü oldu şuan nefesi bile zor alıyorum yürürken bile acıyor derin nefes alamıyorum nasıl normal doğuracağım diye düşünüyorum