Prenseskuzum Drsnbyfatma valla hurafede olsa yinede içim içimi kemiriyo oyuzden bunları yapamıyorum 😁😂
ozgeya Drsnbyfatma hamileliğim boyunca ailemin bahçeli evde yaşamasından dolayı herşeyle içiçeydim.gülün alasını da kokladım,kırmızı renkli meyveleri ellerimle toplayıp yedim defalarca.sonuç bebeğimde tek bir leke dahi yok.çünkü bu tarz şeylere inanıp hiç içimi bozmadım.olacağı varsa bunları yapmasan da oluyor zaten.
Deniz2961 Drsnbyfatma kız Bn gule kokladım kurbanda ette kestim cıger de dogradım hatta cıplak elle cılek bile yedim hıc bir sey bebıste
ozgeya Drsnbyfatma Sadece şunu söyleyeyim,o insanlar hem hamilelik hem lohusalık sırasında o kadar çok şey söylüyorlar ki,hepsini ciddiye almaya kalkarsan kafayı yersin,çünkü ağızları durmuyor,insanın içini bozuluyorlar gereksiz yere.
Drsnbyfatma deletenmom1841 😂😂hergün başka şey duyuyorum kuzum artık herşeyden şüphelenir oldum 🙃balık yeme balık ağızlı olur şeftali yeme kivi yeme tüylü olur daha neler neler 🤣🤣
Drsnbyfatma Tosbik çok hoşsun 😉hergün Farklı bişey duyuyorum birde örneğiyle canım gelde şüphelenme 🙃💗
AygyulSina Drsnbyfatma cigeri dokunup ellerini yikamadan eger bir yerine dokunursan dogum lekesi oluyor kardesimin var ordan biliyorum annem demisti ama sadece dokunma vs inanmiyorum ben onlara gule falan hic
33sibel Doğrumu bilmiyorum ama bizim bi tanıdık var kızın alnında kocaman gül lekesi var kız şuan üniversite okuyor sildirmedi bile bide biri daha vardı ondada karanfil lekesi ☺️