Melikekabil41 Hanımlar ben bugün 18 hafta oldum aşırı kaşıntı var heryerim kabarıyor sizde de bu sorun yaşayan var mı bir çareee önerin banaaaaa beze gibi şeyler çıktı bazı yerlerimde 😥😥😥
yagmur50 Melikekabil41 bende de kaşıntı vardı gebelik kolestazı çıktı doktorunuza mesaj atma şansınız varsa hemen yazın büyük ihtimal karaciğer testi isteyecek sizden
2022bebeki Melikekabil41 önerim dahiliye uzmanına görünüp karaciğer ast alt ve safra açlık asitleri tahlillerini vermeniz
Mrvnrsntrk Melikekabil41 merhaba benım 35.haftada oldu şuan vücudum çok kotu tahlıller temız cıktı gebelıkte olabıloyormus oyuzden 37.haftada doğum olcak sezeryan cunku kaşıntıdan duramıyorum vücudum cok kabardı vok kotu 🥺🥺
yagmur50 Melikekabil41 ciğer filmi değil kandan değerlere bakılacak inşallah kolestaz değildir yüksek olduğu zaman tehlikeli olabiliyor tabi ben ilaca başladım dediğim gibi doktorunuza yazın sizi yönlendirsin öncelikle ne olduğunu bilmeniz gerek belki basit bir kaşıntıda olabilir
yagmur50 Melikekabil41 korkmayın stres önemli her şeyi tetikliyor 🤢 bakalım doktorunuz ne diyecek atabiliyorsanız görüntü bile atın ben kolumu çekip atmıştım çok kızarıktı zaten acile yönlendirdi beni hemen kolestaz şüphesiyle ve dediği çıktı 😔
yagmur50 Melikekabil41 maalesef inşallah kolestaz değildir basit bir kaşıntıdır haber ver bizede canım geçmiş olsun
Melikekabil41 yagmur50 cildiye doktoruna görün lütfen yazmış doktor ama napıcam şimdi korkuyorum valla ya
yagmur50 Melikekabil41 aa cildiye mi demiş tamam o zaman oraya git senden belki kan ister alt+ast+alp diye bakalım sonuçlar güzel çıkar inşallah ama ihmal etme kaşıntı önemli
yagmur50 Melikekabil41 randevu bulmak en büyük sıkıntımız maalesef canım ben sırf o yüzden özele gidiyorum bu kolestaza bir doğum parası ödeyeceğim heralde çünkü testleri hep dışarda yapılıyor 🤢birde dahiliye ye numara bak oda ilgilenir bu konuyla canım
Aysl123 Kizlar bende 35 haftadayim benim ayaklarimda cok kasimti oluyor kasimaktan yara yaptim ama dermatoloji gittim ilac verdi