aysebaday61 Merhaba arkadaşlar. Betam bugün 3200 çıktı doktor üstten görmedi vajinal muayne ile ufacık kese gördü 4+3 üm sizce bi aksilik mi var 🥺 neden gözükmüyor
Pamuk aysebaday61 hayir ne sorun olacak benimde karından gorunmemisti ne güzel kesen görünmüş dış gebelik degil😊😊İnşallah büyüdüğünü de görürsün
Mysmrt aysebaday61 benim 5haftalıkken görünmemişti karından vajinal ultrasonla görünmüştü bir şey yoktur canım
Hernasipvaktineesirdir aysebaday61 canım gözükmemesi normal 4+4 te benimde gözükmemişti 2 güne gözükür dedi ama ben 5+4 te gittim gözükmüştü şükür. Birde gününe göre betan çok yüksek bu yükseliş böyle devam ederse ikizde olabilir diye düşündüm ben 😊
Sevvl aysebaday61 canım benim 4 haftalık görünmüştü ama doktor görünmeyebilir ama sen çok zayıfsın bi bakalım göbek durumuna göre demişti göründü hiç unutmuyorum biraz erken vucud tıip ile de alakalı sıkma canını gayet normal aksı durum yok vajınal muayene de görmüş sonuçta 🙏
Bus1-ra Daha küçük kendini ancak gösteriyor olabilir , ama betanız bence gayet güzel çıkmış ben 3 haftalıkken öğrendim 35 çıkmıştı
tazemommyy28 aysebaday61 hiç korkmayın perşembe günü 5+1 olmuştuk karnımdan keseyi gördük ölçülemeyecek kadar küçüktü geç döllenme olmuş olabilir dedi vitamin ilaç yazdı 20 gün sonra kalp atışı için gelin dedi bende de korku var ama bir sorun olsaydı doktor vitamin yazmazdı düşük riski var mı diye kan aldı düşük riskin de yok çok güzel dedi sizin haftanız benden daha küçükmüş eminim görünür kendinizi strese sokmayın🌸