BurcuY Birtanesi84 evet herkesin aynı deil ki ☺️ Evet kuzu senin geç döllenme yüksek ihtimalle hayırlı olsun senin hamileliğin de ☺️
Birtanesi84 BurcuY teşekkür ederim canım çok sağol keseyi bebeği kalp atışını duysam hamileyim diycem göğüslerim çok hassas ve aşırı üşüyorum 😂😂 gün içinde mide bulantılarımda oluyor 🤷🏻♀️
BurcuY Birtanesi84 belirtiler başlamış gibi ama tabi bazıları psikolojik de olabilir diyo ama bende şuan 12 haftalığım hepsi bende de vardı 🙊
Birtanesi84 BurcuY psikolojik olarak kendimi hiç şartlamadım ama vücudumda olan değişikliğin farkındayım göğüslerim az da olsa şiş 🤗
Elmasbirkansefil superrmomy benimde ilk kan testim 30 çıkmıştı canım ertesi gece acile gittik 72 cıktı sonra kadın doğum doktoruna gittim 140 Larda cıktı doktor bebek çok tembel yavaş gelişiyor demişti sonra 600 küsürlerde çıktı üzülme canım yavaş yavaş olusuyordur
superrmomy Elmasbirkansefil pazartesi gece 12 de yaptirdim persembe sabah 9 da acaba saatlerde etkilemiş olabilir mi inanin sabahi nasil yapıcam hic bilmiyorum bu kadar sevinmişken kötü bir haberler yıkılırım heralde insallah benim değerlerimde sağlıklı bir sekilde artar
superrmomy BurcuY en son adet ekim 1 de canım 17 ekimde yumurtam catladi takvime gore 29 ekimde adet olmam gerekiyordu
seyma281015 Lütfen benim gibi 2 günde 2 katına çıkacak diye kendinizi şartlandırıp üzülmeyin. Ben 6 kere kan verdim aynı yerde. Hiçbirinde de değerlerim 2 katına çıkmadı. Kese gözükmedi dış gebelik olabilir dediler 1 hafta ağlattılar beni. Meğer geç döllenme olmuş şu an 9 haftalık olması gerekirken 7 hafta 4 günlük geçen hafta kalp atışlarını duydum çok şükür 🙏. Güzel düşünün 🙏
superrmomy seyma281015 çok şükür inşallah benimde öyledir birde internette okuduklalarim hersey dis gebelik diyor iyice korkutuyorlar insani insallah bende guzel sonuçlar alırım
superrmomy Birtanesi84 Rabbim bu zor dönemde hepimizin yardımcısı olsunn insallah guzel Haberlerle bizimde yüzümüz güler
Mervekrgl Benimkide hiç düzenli çıkmadı değerlerim ilk başta Bi anda çok yükseldi 600 den 3000 e yükseldi. İkiz gebelik yada sağlıklısız gebelik olabilir dediler ama hiç de öyle bişey olmadı canım tam da artmasına gerek yok bence
Pnrbtr Ben bugün gittim kızlar normalde 6+5 olmalıyım ama 4-5 haftalaık dedi doktor. Geç döllenme dedi. Keseyi gördük minnacık mercimek 🤗
Pnrbtr superrmomy yumurtlama geç olduğu için döllenme tarihi öteleniyor. Yani aslında hiçbir sorun yok buna problem diyemeyiz.