Yeniiianneee Selam arkadaşlar nisan gibi doğumum var ve yeni doğan çekimi yaptırmak istiyorum sizler nerde yaptırdınız fiyatları nasıl memnun kaldınız mı?
arastiricianne Yeniiianneee ben Ankara da eve gelen fotoğrafçı buldum eşimle konustum baktık beğendik karar verdik kaporasını verdik dogumu bekliyoruz size instagramdan araştırın isterseniz biraz bi sürü konseptli çekim yapanlar var
Sevvl Yeniiianneee bende istanbuldayım Elisa bayb fhoto var onunla görüştüm onunla anlaşacağım ama doktorum gün vermiyor 😂
cns__ arastiricianne merhaba ben de Ankaradayım. Fotoğrafçının instagramını paylaşabilir misiniz acaba bana da fikir olur ☺️
Ccbc İnstagramda florafilmbaby diye bir hesap görmüştüm. ister evinize gelip çekiyorlarmış, isterseniz ofislerine siz gidiyormuşsunuz. Bir bakın isterseniz. Ben de henüz karar vermedim yenidoğan çekimi için
Yeniiianneee Ccbc bende hem fiyattan sebep hemde güvenilirlik açısından karar veremedim dolandırıcılık da var malûm instagram da
arastiricianne cns__ tabiki 🥰🥰 Maiaphotolab instagram sayfasından bakabilirsiniz ben beğendim konseptlerini falan daha konsept ekleyeceğiz dediler bi çok kampanyası var bütçenize göre konuşup seçebilirsiniz 🥰