Gamze6354 Merhaba kızlar yeni üyeyim reglime 5 gün varken beta yaptım 9,6 çıktı sonra 1 gün varken yaptım 104,6 çıktı sizce hamile miyim bugün de regl günüm ama henüz bir şey yok bana yardımcı olur musunuz
eylulmihrasmom Gamze6354 evet var hayırlı olsun 🥰 bence bir daha vermeyin kendinizi yıpratırsınız adetiniz 1 hafta 10 gün geçince gidin doktora
Esomeso Gamze6354 Canım adetin geçtikten sonra doktora git mutlaka beta artış şekline bakıp takip ediyorlar düzenli artış var mı die hayırlı olsun sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah ❤️
Gamze6354 2aslan_annesi07 Allah sizden razı olsun ne güzel bir topluluk hemen cevap verdiniz gözlerim doldu ♥️ ne yapmalıyım sizce 2 günde bir beta yapmak istemiyorum cuma günü beta vereyim diyorum fikriniz nedir
Gamze6354 eylulmihrasmom bende öyle düşünüyorum çünkü çok yıpranıyor insan bundan 2 ay önce ben kimyasal gebelik geçirdim yine aynı olur diye şuan gitmek kan vermek istemiyorum ♥️
Esomeso Gamze6354 ben 7 aylık evliyim 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu 2. Gebeliğim 6. Haftadayız çok şükür bu sefer tutundu bebeğim inşallah size de nasip olur gönlünüzü ferah tutun
Gamze6354 Esomeso inşallah bana dua edin olur mu ❤️ ve inşallah sizde sağlıkla kucağıniza yavrunuzu alırsınız ❤️🙏