Sidddiikaaaa Kizlar ayağım kaydı düştüm doktora gittim ama sorun yok dedi kalp atıyor bebegin dedi yatis yap bakalım dedi yatmadım ağrılarım var yaşayan oldu mu böyle
9ay10gun Sidddiikaaaa kaç haftalık hamilesiniz bende ilk gebeligimde banyoda düşmüştüm acile gitmiştim bebek plesantadan ayrılabilir bilemeyiz diyip yatış vermişti sabaha kadar nts baglamislardi sabah cikmistim
Aysegul_3838 Sidddiikaaaa bende düştüm 1 hafta önce hemde sandalyeden sandalyenin üzerine ama ağrılarım vardı 1 gün sürdü geçti çok şükür bacağım hala mosmor ama gitmedim inşallah bir sorun yoktur 21 inde gideceğim
asetonluoje Ağrınız varsa doktor da yatış verdiyse bence tekrar yatışı değerlendirin. İyice baksınlar
Seydaeskii Bende ilk hamileliğimde ayağım kaydı ve 5 verdiren birden havadan belimin üstüne düşmüştüm. Doktorumu aradım hemen geldi dedi defalarca kontrol etti şükür herşey yolundaydı bi kaç gün ağrım oldu ama sorun olmadı
Seydaeskii Sidddiikaaaa Yani mutlaka ağrılar oluyordu ama çok değildi. Bir sıkıntıda olmayınca önemsemedim