fatosalih Nurcankarakaya ya bende post acıcaktim baktım açılmış. bende çok kilo aldım hatta bu durumdan aşırı rahatsizim ve sanki hareket edemiyorum çabuk yoruluyorum diyet yapmak istiyorum 😭😭😭😭
Arzuu34 Nurcankarakaya tToplamda 20 kilo alan da aynı kilosuna dönebiliyor, 10 kilo alanda eski kilosuna donebiliyor. Bence sekerin falan yoksa bebegin de sağlıklıysa bunlara takılma 😉
Duyguynrky Nurcankarakaya biraz fazla almışsın 🙄 ben 29 haftada 4 kg almıştım o da zehirlenmiştim yattım diye. Hareket et bol bol eğer sağlığınla ilgili sıkıntın yoksa
Nurcankarakaya Papatyamoms 28 haftalık olucam aslında bir gün sonra ama 10 kilo dedi ebe çok olduğunu söyledi ekmek ve hamur işleri hazır gıdalar hepsi yasak bakalım yarın kendi doktoruma gidicem
Nurcankarakaya burcuozturk 5 6 veya 7 kilo olması lazımmış öyle dedi çünkü doğuma daha var son aylarda alırsın diyo baya
Yelizbck Ya siz ne yapiyorsunuz boyle 23 24 haftalik ve 10 kilo 😲😲 kizzz ben daha 3 kilo aldim . Hamileyim diye birqkiyormusunuz anlamadim
ilkim19 Yelizbck bünyeden bünyeye değişiyor o ben hayatımda hiç 50 den yukarı çıkmadım minyon tipliyim normalde de iyi besleniyordum ama kilo almıyordum şimdi 27 haftalık hamileyim ve 10 kilo aldım hala da almaya devam ediyorum bu kendini salmakla ya da çok yemekle alakalı değil bazı bünyeler hamilelikte ister istemez daha fazla depo yapıyor
KaderAdnan Yelizbck hayır salmıyoruz ilk üç ay 6kilo verdim şuan hiç doymuyorum gene acıktım sinirlenince acıkıyorum üzülünce acıkıyorum sofrada yemek yerken bile açım ya 😩
Bhr075 Yelizbck Bünye meselesi canım, herkesin vücudu ayni degil😉 Kimisi çok alıyor kimi insanda almıyor bile, yanı senin sandığın gibi salmakla olmuyor..!
Nurcankarakaya fatosalih bende şiştim hareketlerimde azalma oldu yoruluyorum hemen yürüyüş yap dedi bol bol ekmek tüketme tam buğday ye hamur işlerini yeme sakın dedi😔
Bhr075 fatosalih Üzülme cano bende 28 haftalığım ve 15 kg aldım doktorum çok kızıyor ama elden birsey gelmiyor maalesef kilo almaya müsayit bir vucudum var ve yediklerime dikkat etmekle de denedim olmuyor yani anlicagin tek degilsin😥😥
Yelizbck Nurcankarakaya şaka mı ya nasıl alıyorsunuz ne yiyorsunuz söyleyin valla bn de almak istiyorum
eveb19 alisaorkhan helal olsun valla bisey mi yemiyosunuz nasıl yapıyorsunuz bunu yaa ben feci yiyorum 😣
Nurcankarakaya alisaorkhan senin kilon iyi tatlım inşallah öyle düzenli gider dikkat bari bizim gibi şişme 😄
Nurcankarakaya Yelizbck senin aldığın kilo iyi değil ki canım neden bu kadar kilo almak istiyosun😄 kız biz vermek istiyoruz sen almak istiyosun 😂