Pamuk Ulvana bende en başından beri 8+4üm hep akıntı doktor normal.diyor bazen adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor sizdede oluyormu
GULMUSTAFA-2011 Ulvana merhaba bende 8+5 haftamdayim mide bulantilarim çok var genelde öğürme tarzı oluyor sabah ve akşam genelde bide aşırı yorgunluk uyuma hissi yemek yapmayı bile gözümde büyütür oldum zar zor yapıyorum soğan kokusu falan midemi bulandırıyor ama bu günler de geçecek Allah in izniyle yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler 2 kızım var bu 3.bebisim olacak nasipse insallah
Oznur_ece65 Ulvana geçer mi 🥵🤦dayanılmıyo yaçok canım yanıyor ağrımasını geçtim yanıyor gibi hissediyorum
Naz1616 Hayat-07 13 haftalıkken gitdik doktor kızımız geliyor dedi umarım yanılmamistir 2 oğlum var çünkü 🤲
Ayse_guney Hayat-07 bende 13+3 de öğrendim kız dedi inşallah benim doktor da yapılmamıştır benim de iki oğlum var 🥰
Gul244 Kızlar Allah rızası için söyleyin bu mide bulantısına ne iyi gelir kusmuyorum ama aşırı midem bulanıyor evimden bile tiksindim koltuklar bile kokuyor sanki mutfağa giremiyorum çok kötüyüm 8 haftaligim
Sengul-9798 Gul244 bol bol galeta leblebi ve elma tüket mide bulantisini bastırıyor bende aynı durumdaydim prilam Dr kullandım pek fayda etmedi aşırı çıkarıyordum 16 haftalık olucaz çok şükür 1 haftadır bulantı sorunum yok
Mylove1998 Gul244 ben önceki hamilelikte kusmayı nohutla azalttım leblebiyle falan bide tuzlu kraker iyi diyorlar da o bende iyi gelmiyordu domates bile yiyemiyodum bı salatalık iyi geliyordu
Sengul-9798 sumeyyeee_ aa çok erken başlamış hamile olduğunu biliyorsun ya pskolojik olabilir mi canım noramlde 6.ci haftadan sonra başlıyor ama bu saydıkların
Esragungor34 Hamilelikten yana çok şükür bir sıkıntım yok ama sürekli soğuk alıyorum bir aydır duzelemedim sürekli serum yiyorum grip öksürük kusma ateş bitmiyor bir türlü 🥺
bebislerhakkinda Çenemde dudak kenarlarimin oralarda genişçe bir renk değişikliği ve döküntü oluştu kızlar nedir bu 9. Haftayim
Merveas bebislerhakkinda Bende 9. Haftadayım ve aynı durum bendede var. Çenede oluşan döküntüler üreme organları ile ilgili olduğunu duymuştum. Sanırım hormon seviyesinin yüksekliğinden kaynaklanıyor.
Adnuf59 bebislerhakkinda bende 9. Haftadayım çenemin rengi değişti resmen kahverengi oldu sürekli soyuluyor ben de bi şey eksikliği mi acaba diye düşünüyorum
zynpksre bebislerhakkinda benimde yüzümde sivilce izleri gibi şeyler oldu bi değişik ama sivilce değil asla bilemedim