Hatice2711 Kızlar ben 11+2 haftalık hamileyim ve Pazartesi +4 de Dr. randevum var cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba daha çok erken mi 🙈
zeynozey Hatice2711 Ay arkadaşıma 11+2 de erkek dedi doktor normalde söylemem ama çok bariz belli bu demiş😂😂
Tripkolikkkiz Hatice2711 doktorum erken tahminde bulundu yanlış çıktı detaylı ultrasona kadar erkek dedi kız olduğu ogrendim
Duygusalanne Tripkolikkkiz erkek direk belli eder diyorlar çıkıntı direk gözükür diye yani pipisini göster mismiydi bu diye🙊banada 15 haftalıkken erkek dedi ama net emin olmak için devlete de sıra aldim
Veraerdogan boymomyz Aaaaa siz doktor kesin kız dedi ama içimde şüphe var diyordunuz degilmi yanlış hatırlamıyorsamm
Tripkolikkkiz Duygusalanne kordonu pipi zannetmiş erkek dedi hep. 20 haftada detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim😇
boymomyz Veraerdogan evet evet 🫢 Ultrason fotosu paylaşmıştım hatta tedirgin olmuştum herkesin dönüyor diye . Depremden dolayı ankaraya gittik başka bi doktor baktı ki bebeğin pipisinin ultrasonunu verdi 😅