Hem ruhen hem bedenen çok yoruluyorum eşimin babası da gelecek hasta tedavi için acaba ne zaman ayaklarımı uzatır dinlenirim bilmiyorum . İstemiyorum fakat sıkmalıyım dişimi . Hem maddi olarak harcama da yapılacak . Bilmiyorum ben çok yoruldum ama destek olmak içimden gelmiyor ailesiyle iç dış olmak içimden hiç gelmiyor eltiyi görmek zaten hiççç içimden gelmiyor… kültür farklı dil farklı çabuk geçsin.. ailesi ile çok iletişimde ben bebeğime beşik almayalım pahalı diyorum o ise elinden gelen maddi desteği sağlayacak sağlasın. Fakat bu sürede bende yorulacağım destek olmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum ağlamaklıyım. Aylar sonra annem geldi kardeşim yurtdışına gidiyor onları ağırlamak istedim 1 gün bile düzgün durmadı gittiler hem eşimin babası geleceği için hemde uzak iş var duramıyorlar . ne zaman gidecek ve ben ne zaman kardeşime vakit ayırıcam bilmiyorum karmaşadayım akrabaları toplanacak ben kendi işimi yaparken yoruluyorum ki onlara nasıl ilgilenirim bilmiyorum. Hamilelik beni çok ağırlaştırdı bedenen, bilmiyorum. Ailem benim çok uzakta bende ailemi ağırlamak isterdim . Evime bi akşam gelip cay içsinler isterdim. Eşimin aileside uzak akrabaları ve elti çok yakın ama benim çevremden bir aile bile yok bu olduğum yerde . Kendimi yalnız hissediyorum evi taşısak ailemin olduğu yere bu defa benim yaşadığım yalnızlığı eşim yaşar diye düşünüyorum bunu düşündüğüm için ta dağ aşırı taşındık akrabaları ve elti yeterli çok kalabalıklar …