gulsumd1 Kızlar merhaba ben gebelikten önce kiloma çok dikkat ederdim gebelikte 4 kilo verdim 21. Haftadayım ve doymuyorum dünyaları Yesemde aşırı açım ne yapacağım çok kilo almak istemiyorum😢
minikmucizem1_ gulsumd1 ya benimde iştahım çok açık yemekten 1 saat sonra acikiyorum ama sürekli yiyecek bişey bulamıyorum siz ne yiyorsunuz yemek saatleri dışında benim aklıma bişey gelmiyor 😁
melikedelibas @gulsumd1 2.trimester döneminde öyle oluyor bende öyleydim hiç doymazdım kahvaltı yapar doktora gidene kadar tekrar acıkırdım ama kendimi hic ac bırakmadım hep yedim şuan 34+2 deyim 10 kilo aldım ama dogumdan sonra gider kilo alıcam diye yememizlik yapmayın aç durmayın 🤗
gulsumd1 melikedelibas çok alırım diye ödüm kopuyor zaten yememek gibi bi şey mümkün değil açlıktan ölüyorum resmen 🤣
melikedelibas @gulsumd1 Almazsın merak etme alirsanda doğumdan sonra verirsin hamileligin verdigi yetkiye dayanarak hersey serbest ama 30 dan sonra o iştah kapanıyor normale dönüyor herseyy 😄
Kalbiimde2can Bende bu ara öyleyim 15+4 oldum ama yiyorum doyuyorum yarim saat sonra yine canim biseyler istiyor 😐
minikmucizem1_ gulsumd1 valla çok kötü ya yiyecek bişey bulsam yiyecem de bide hazırlama derdi var uzanmam gerekiyor sürekli yiyecek bişey bulamıyorum hazır şeylerde çok yemek istemiyorum
Kalbiimde2can gulsumd1 Malesef ilk hamileligimde böyle degildim simdi cok cabuk acikiyorum daha yemek yerken esime diyorum simdi doydum en fazla yarim saat sonra acikirim yine diye🤣🤣🤣