Baharbade10 Melo86 resim ekleyebilseydinşz keşke ya , benim geçer gibi oldu ama akşamları yine kaşıntı devam ediyor
Yaren53 Baharbade10 kesin çözüm klamoks kullan 3 4 gün geçer kesin net. Başka hiçbirşey kullanma diğer hiçbirşey geçirtmiyor.
1Mom-baby Dilek5252 merhaba bizde uyuzuz kwella dalan kullandık ama geçmedi şimdi bizede dermavia verdi aiz nasıl kullandınız bunu
basinci- 1Mom-baby çok lanet bir durum bende oldum doktor krem verdi 3 gün duş yok çamaşır değiştirmek yok sadece günde 1 kere o kremi süreceksin dedi ve aylar geçti üstünden hala kıyafetlerimde o kremin kokusu 😞
basinci- 1Mom-baby şimdi kullandığım kremi buldum xabion adı beyaz bir kutu yazısı yeşil o çok iyi gelmişti bana 3 gün sürüp 1 hafta ara verip 3 gün tekrar yapmıştım 1 kutuyu 3 seferde bitirmek gerekiyordu boyundan ayağa kadar tüm vücuda sürülmesi gerekiyor sürmeden önce iyice çalkalamanız lazım doktorum da onay vermişti sizde bir sorun isterseniz
1Mom-baby basinci- emziriyorum ve bebeğim 7 aylık 3,5 aydan beri uyuz 4-5 kere tedavi uyguladık geçmryik şimdi dermavia diye krem ve şampuan verdi artık buda olmazsa sizinkini deberim
Golge2 Wilkinson pomad diye bir krem var sürüyorsun 3 gün yıkanmıyorsun kötü kokuyor ama kesin çözüm hamileler kullanabilir mi bilmiyorum doktorunuza bi danışın daha önce bende olmuştum bu krem sayesinde geçti bir de kükürtlü sabun
1Mom-baby Golge2 aslında emziriyorum bebeğim 7 aylık 3,5 aydan beri uyuz 😔 bebeğime kullandım bunu ama fsyda etmedi
basinci- 1Mom-baby Allah kolaylık versin gerçekten çok kötü biz nasıl zorlanıyoruz bebişler kim bilir nasıldır 😞 umarım biran önce geçer