suleeeeeeeee Dün ve bugün yatıp kalkarken ayıptır söylemesi orama bıcak saplanıyo gibi oluyo uzun süre gecmiyo kızlarr neden olur daha önce yasayan oldumu idrar cıkısının tam orası anlatamam yazdıgım için kusura bakmayın ama size sormak istedim
Fatmanurr_ suleeeeeeeee inan aynı durumu bende yaşıyorum ve dün kontrolüm vardı doktoruma anlattım emfeksiyon yok ama yalancı sancı dan olduğunu bebek hareket ettikçe baskı olur dedi 32 haftalığım ben bu arada zonklama gibi bir his sanki
suleeeeeeeee Fatmanurr_ ay ben cok korktum ilk yasadıgımda sanki o an bıcagı sokup geri cekiyolar bi süre devam ediyor sancı rahat hareket ettirmiyor
Fatmanurr_ suleeeeeeeee evet gerçekten de öyle çok şükür ki üzün sürmüyor 5 dakika aralıklarla sık sık olursa muhakkak git doktora
suleeeeeeeee Fatmanurr_ bugün sandalyeyi yerine koymak için kaldırıp düzelttim o ara girdi bi agrı biraz önce oglumu tuvalete gitsin diye ısıgı acmaya gittim o ara bi agrı girdi anlamsız bi sekilde zorlancak birsey de yasamadım cok korktum ama birsey oldu sandım