Ygtzynp 30.hafta olduk ve hala içime sinen isim olmadı.İsimlerin anlamı veya kökenine bakıp yok ya diyip diyip vazgeçtim sizde böylr olan bar mı hala isim bulamayan
ceylangokce_05 2 tane oğlum var yağız alp Miraç ayaz isimleri 3.de erkek Ensar koycaz sanirim bunu da bide rahmetli kayinpedrrin ismini Ensar necmi
Ygtzynp Ygtzynp ilk oglumda hemen içime sinmiş altarnatif dahi düşünmemiştim bu sefer hiç içime sinmiyor
elifff_17 brn buldum ama %100 diyemiyorum hep düşünüyoruz diyorum :)) cok değişik bir durum tum gönlümle kabullenilmiş bir isim isterdim
Ygtzynp elifff_17 şuan benim durumumda bu.ilk oglumda yiğit koymustuk ve hiç baska ihtimal düşünmemiştik
Ygtzynp Ysmnrn kızım olsaydı ismi düşünmüştüm inci ipek mihra gökçe bunlardan birisiydi ve hepsi içime sinerdi 😍
Ysmnrn Ygtzynp benim de erkek ismi hazirdi. Toprak, ege, kemal, ali … secenek cok. Kizda da var ama babasi koyacak diye bir turlu karar veremedi. (Erkek olsaydi isim koyma hakki benimdi)
elifff_17 Ygtzynp bizde şu an Buğra düşünüyoruz ama dedigim gibi sanki tam içimde degil gibi anlamadım :)) ilk türk müslüman hükümdarının adıymış bir de deve eskiden gücü temsil eden hayvanmış erkeklere bu yuzden buğra derlermiş erkek deve manasında da kullanılıyor yani ama işte bilemiyorum guzel mi Buğra :)))
Ygtzynp elifff_17 Bende en çok Türkçe isimleri seviyorum.Buğra hoş biraz söylemi zor geldi bana ama söylendikçe dilin alışılacak bir isim.Benim düşündüklerim de Deniz Alp,Kerem,Kutay,Selim Ege, Göklap belki sana da fikir olur .Yekta da güzel