Hafizeipek Mustafatma92 benim o haftalarda şeffaf su gibi akıntım vardı normal demişti doktor ama idrar tahlili yaptrdim gene de ben normal çıktı
Rabiapnr Hafizeipek benim de öyle hamilelik basından beri cıldırıcam heralde kaçıncı haftalarda geçti peki
Hafizeipek Rabiapnr hatırlamıyorum ki 🙄 şuan 28 haftalik hamileyim tuvaletten kalktıktan sorma 1-2 damla geliyo normalde yok ona da kalan idrar dedi doktor normalde iç çamaşırim kupkuru yani ama çişli oldum galiba 😂😂😂
Kudretfigenn Aynen benimde akıntım oluyor bazen sarı bazende saydamsı şekilde. Dr olabilir dedi enfeksiyon çıktı zaten ama mağlum ilaç kullanmadım zamanla geçer dedi doktor. Sık sık çamaşırını değiştir, günlük ped kullanma, her yerde lavaboya girmemeye dikkat et 😇
Ezgiadgzldmr Mustafatma92 benim de aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu var hala geçmedi ve mide bulantısı çok yapıyor ilaç kullandım oda isal yapıyor nasıl olacak bilmiyorum
Aminea Bende de aynı durum var hamilelikten önce iltihap vardı. İlaç kullandım doktor azaldı demişti hamile kaldıktan sonra gitmedim bunun için bende iltihap olabilir diye düşünüyorum benimde sarı renk iç çamasırına dikkat et kuru kalmasını sağla bende mecbur günlük ped kullanıyorum birde iç çamasırlarını yıkadıktan sonra tekrar durulamanı öneririm deterjanda mantar vs yol açabiliyor.