tazeanne07- Kızlar 20. haftayı bitrdim ama göbeğim 5 aylık gibi değil acaba bi sorun mu var diye tedirgin oldum. 5 aylıkken çektiğiniz fotolar varsa göbek büyüklüğüne bakabilir miyim ? Kafaya taktım baya 🥺
Humeyraeslem1 tazeanne07- doktor bebegin gelişimi hakkında birsey dememdimi bazı kadınların iç karınları geniş oluyormuş seninde öyle olabilir dıştan 7.aya kadar çok belli olmayanı bile gördüm
Ay-5k tazeanne07- Ne güzel işte iç karnınız geniş demekki benm kız kardeşimde öyleydi 8. ayda belli olmaya başlamıştı karnı
Mervvvever tazeanne07- bebeğinizin gelişimi normalse iç karnınız geniştir kötü düşünmeyin benim arkadasim minicik gobegiyle dogum yaptı kimse hamile olduğunu bile anlamıyordu
Cansu0655 tazeanne07- bence şanslısınız büyük ihtimalle iç karnınız geniş ben 9 haftalığım şimdiden hafif çıktı bile
ddilaraas Valla bende 6. Aya girdim göbişim 3 aylık gibi, iç karınla alakalı muhtemelen bebısinde gelişimi gayet normal 🥳
Ipek_2017 tazeanne07- 21 haftalıpım ve hiç anlaşılmıyor. Oğlumda da öyleydi son ayında bile dışardan bakınca zor anlaşılıyordu. Cahil kafalılar . Kaşık kadar doğurcan diyorlardı. 3500 kg doğdu oğlum. İç karın ile alakalı. Gelişimini doktorunuz iyi diyorsa karnınızın bi önemi yok 😊
Annesininkuzusu06 Bende 17. Haftadayim bugün itibariyle benimde hiç yok karnım acaba ne zman kilo almaya başlıyacam ne zamn göbeğim cikicak diye düşünüyorum 😟🤷
ArvenMom tazeanne07- canım takma kafana bian da büyüyor 17 de başladı hafiften 20 de büyüyodu şuan 23 ama aşırı büyüdü hareket ederken zorlanıyorum iç karnın geniş olabilir 🥰
Seymakocabey tazeanne07- benim kizimda 8 aya kadar kucuktu bebegimde zayifti ic karnimda cok genişti doktora sordum ic karnin geniş boyun uzun bebegin zayif cok fazla gobegin cikmasini bekleme demisti 34.haftamda karnim kocaman meydana cikti esim bile karnin daha belirginlesti sanki 1 haftada dedi patates cuvali gibi devriliyodum hep ozenmisimdir basindan beri kocaman gobegimin olmasini istedim ama olmadi 1 ay kala cikti gobeğim 🥰