yenibirannis Erayldz belinin altına yastık koy cnm bacaklarini ayırıp işaret parmağınla vajina deliğine koyup biraz ittrdinmi zaten kndi kayip gidiyo vajinayı açma germe yap 1 saat kadarda kalkma daha sonra ilaç kndini kendini atıyor bundanda korkma normal 😊
Erayldz Ben arastiricianne Ben normalde ağız yoluyla alıyordum ama baş ağrısı yapmaya başladı birde bu şekilde deneyeceğim inşallah becerebilirim biraz korkuyorum
yenibirannis Sevvl ama kuzum Dr bna en az 1 saat dedi ne biliyim 🤭 gerçi bizimkide günde 1 e indrdi sadece gece 😁
yenibirannis Erayldz bnde korkuyodum ypamam diyodum ilk gün zorlandım sonradan alıştım merk etme cnm 😊
arastiricianne Erayldz başta biraz korkuyorsun ama yan etkilerini yaşamayacağın için daha rahat kullancaksın emin ol :)
Esomeso Merhaba ben de kullanıyorum günde 2 doz uzanarak bi tık ileriye itiyprum 20 dk uzandıktan sonra ayağıya kalkıyorum
melekmommm Erayldz bende fitil olarak kullanıyordum kendim yapamıyordum eşim yardımcı oluyordu. Şimdi ağız yoluyla kullanmaya başladım bu seferde sürekli başım dönüyor midem bulanıyor 🤦🏻♀️