yenibirannis Biz 6+3 mide bulantimiz halsizlik ve uyku hallerimiz başladı bide çok ayakta durup yurudummu akıntı ve feci bı bel ağrısı var arada adet sancısı falan sizin ne gibi belirtileriniz var nasıl gidiyo 🥰
Seymakocabey yenibirannis benimde uykum kanmiyo sanki arada uyuyorum kizimla bir migdem eksiyo kasiklarim agriyo akintim yogun geliyo
ErhanKubra yenibirannis 7+1 haftalık hamileyim hep açım halsizim karın bel ağrısı var zorlanıyorum şimdiden
Melikeky Bende 7 haftalık hamileyim ve çalışıyorum çok ayakta durunca belim agrıyor ve ara ara sanki adet sancısı gibi sancılarım oluyor. İnşallah normal bişeydir bu 🫢
Kurabiyeannesi Hayırlı olsun canım kalp atışı duydunuz mu 🥹 O haftalarda benimde çok ağrım vardı bel kalça sırt kasık çok fenaydı şuan 8+3 teyiz inşallah sağlıkla kavuşuruz benim 2 kaybım var rabbim inşallah evladımızı bize bağışlar ❤️🤲🏻
Labkubra Merhaba bende 7+3 üm kalp atışını göremediler hala. Bnde çalışıyorum ama iyiyim çok şükür ara ara midem bulanıyor o kadar. Ya kızlar bnm hep kanamam oluyor . İki üç damla 3 saatte bir. sizde var mı kanama
yenibirannis Labkubra canm Dr lar kanamayı norml olarak görmüyolar Dr soyledinmi bunu yada acile gidebilirsin
Kurabiyeannesi Labkubra doktorunuzla görüşün kanama gebeliğin hiç bi döneminde normal kabul edilmiyor düşük tehlikeniz olabilir sağlıksız gebelik olabilir önlem alın
Labkubra yenibirannis yani dr a söyledim geçen gün uff cevap bile vermedi. İşte devlet hast olunca böyle oluyo. Aslında ilk muayenem özeldeydi dr yani ilk zamanlar normaldir sonrası düşük tehlikesi demişti. Bnde devlet hast çalışıyorm her zaman özele gitmiyim diye göründüm. Neyse kötü düşünmeyeceğim hafta içi tekrar görünücem dr a
iremugurluoglu 6+3 deyim bendeee. 5 gün öncee gittim daha kalp atışı yoktu. 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Cinsiyet merakından ölücemmm 😍
Merve3801 yenibirannis Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz peki Şuan kaçıncı haftasınız
Betista Bende 6+1 deyim ara ara kramplar oluyor ve midem bulanıyor yemek yeme iştahım hiç kalmadı sadece aç kalmamak için yiyorum. Tatlı manyağı olan ben artık istemiyorum tuzluda istemiyorum gerçi.
Seda5401 Tam 8. Haftadayız mide bulantım var biraz iş yapsam kasık agrılarım oluyor 7+1 de ögrendim kalp atışımızı da duyduk inşallah hepimiz sag saglim saglıcakla kucagımıza alırız