ilgihazaal Ceylanv benim de oluyor her gun depreme uzuldugumden agliyordum sürekli ona baglamistim ama dune kadar agri var ertesi gune bile gecmiyor demek ki gebelikten
Pnr_KMRC1 Ceylanv benimde öyle 12+1 günlük sürekli baş ağrısı peceteye kolonya döküyorum üzerinede karabiber alnimaa koyuyorum uzaniyorum uyusturuyor gibi sonra geciyor agrim deneyin isterseniz💐
Mugeliya Ceylanv ay sorma cok cektim migren tasi var ondan surdum bide sicak havlu yaptim yuzume bi nebze azaktti
Tinkipinki Ceylanv daha geçen gün sordum doktoruma sadece parol içebilirsin dedi. Eğer parol ile geçmiyor sa nörolojiye randevu alın o riske alarak ilaç verir dedi. Bebek için riskli yani dedim evet risk olmasa bizde verirdik dedi. Parol , buz vs devam 😊
Erayldz 14 haftalık hamileyim baş ağrım oluyordu 1 haftadır ama dün çok şiddettli bi ağrım vardı Progestan kullanıyorum onsan olduğunu düşündüm ama demekki gebelikten tülbent sarıp uyuyunca sabah kalktığımda geçmişti😔
karperisi Ceylanv daha önce migreniniz var mıydı ? Benımde öyle 12+3 ten beri 13+2 olduk bugün yine başladı doktorum yorum da yapmadı sinüzitim var ondan olabilir dedi migrenim yoktu acaba hormonlardan mı :(
Suheyla2 Ceylanv canım bende 3hafta çektim onu meğerse kansızlıktan tansiyon düşüyormuş kan ilacına başladım 1hafta sonra geçti şükür
Rabia04_09 Ceylanv migren taşları var aktar yada eczanelerden temin edebilirsin kesinlikle çok etkili ve anında rahatlama hissi veriyor. Ağıran yerinize masaj yaparak sürün mentollü zaten biraz gözlerinizi kapatın 10-15 dk etkisini görürsünüz
Mrsyesil94 Ceylanv ben de çok şiddetli çektim o haftalarimda ancak serum alınca geçiyordu hava falan veriyorlardi migren tarziysa böyle geçiyor malesef bı zararını görmedim şükür
Pnr_KMRC1 karperisi hamilelikte sinüzit migreni tetikler dedi doktor ben şuan nazal yıkama kullaniyorum burnumu onunla yıkıyorum