Betul_1 Hanımlar 26 hafta gebeyim vajina bölgem çok ağrıyor hareket edemiyorum yatarken sağa sola dönerken ayağa kalkarken var mı başına gelen çare bulan
Papatyaa_01 Betul_1 çaresi doğum yapmak sanırım :) benimde 23.haftamda başladı ama hafifdi 30.haftadan sonra arttı, yatakda dönmek işkence gibi acı oldu, yürürkende aynı ağrı acı, doktor bebek ve rahim büyüdüğü için normal dedi
melike098 Betul_1 bende de 20 li haftalarda başlamıştı 32 olduk hala var ara ara aşırı derecede agriyor özellikle yatakta dönerken oturup kalkınca acayip ağrı oluyor bebek buyumeye başladığı icin diye düşünüyorum
Zeynep_61_70 Betul_1 bende 37+4 um şuan 25 hafdamdan beri çekiyorum şuan daha da fazla.ne dönebiliyorum nede oturup kalkabiliyorum çok aşırı derecede ağrı oluyor delirtiyor beni , doktorum normal dedi bebeğin ağırlığı artık asaya basınç yapıyor dedi yani çaresi bir tek doğum canım 😔
Lazz61 Betul_1 hoşgeldin karşiiiiimmmmm 😂 20 haftadan beri perişan etti hala devam 32+2 deyim. Hele biraz yürüyüş yapayım ağrıdan bir şişiyo böyle bi şey yok. Son aylarda olması normal ama ben yaşıma bağladım (36) yada kız olduğu için dedim avuttum kendimi 🙈
guldenn1 Bende 33 haftalığım bende de aynı durum vajinadaki kemiklerim aşırı ağrıyor yatarken yataktan kalkarken ve hareket ederken doktora söyledim normal dedi sanırım tek çaremiz doğurmak😂
Betul_1 @“Zeynep_61_70”#ay demek zaman geçtikçe daha çok ağrıyacak ama çok zor gerçekten yatamıyorum dönemiyorum bebek hareketleri bile acıtıyor 😔
Betul_1 @“Lazz61”#cinsiyet kız olduğu için mi bazıları da diyor erkek bebekte öyle olur ama bence hiç alakası yok sonuçta büyümeye bağlıysa çekecez
Hulya2626 Bebeğim erkek bende de oluyor özellikle çok ayakta kalınca, fazla ev işi yapınca daha da artıyor. Magnezyum biraz azaltıyor. 36. Haftadayım az kaldı bakalım.