Smyyglgn54 Kubravci 8.haftamda lekelenmem olmuştu. Düşük tehlikesine karşın vermisti doktorum. 15 haftalık hamileyim. Artık kullanmıyorum. Düsük tehlikesine karsin veriliyor yani
Zeliha66 Kubravci rahimde hunileşme ve 3mm acılma var 3 haftadır kullanıyorum günde 3 kere 36. Haftaya kadar sürekli kullanmam gerekiyomus. Şimdi 20+4günlük hamileyim.
masisi Kubravci ilk öğrendiğimde gebeliğimi doktor koruma amaçlı kullanmamı istemişti bir kutu kullandım, düşük tehlikesine karşı veriyorlar
karahanzynep Kubravci canim düsük tehlikesine karsi kullaniyorum ben 8.aydayim hala birakmadim cunku oncesinde iki düsugum olmustu
seyma281015 7 hafta 4 günlüğüm 2. Kutudayım günde 2 kere alıyorum. Artık kullanmak istemiyorum bu ilaç beni sarhoş gibi ediyor 😐
masisi Hifa canım ben 27 haftadayım 8 haftada felan kullanmıştım 1 kere 1 kutu, sorun yaşamadım hiç etkisi olmuştur illaki ama ben sorunlu bir gebelik geçirmiyorum şimdiye kadar ☺️( gebelik şekeri ve ufak tefek bel ağrıları va dışında)
Hifa karahanzynep anldım cnm bende kullanıyorum da o yüzden sordum rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin cnm