Pinar0808 8143 teşekkür ederim canım.dün ve önceki gün koyuydu ama c çizgisi kadar koyu değildi sanki yumurtlama olduğunu düşünmedim o yüzden ama bugün birden silikleşince çatladı heralde dedim
adatuna Her iki çizgininde aynı koyulukta olduğu gün hangisi? Fotoğrafta pek anlayamadım yumurtlama günün.
Pinar0808 adatuna dün ve önceki gün koyuydu ama c kadar koyu değildi bugün bi anda silikleşti.o yüzden çatladı mı acaba diye tereddütte kaldım
adatuna Yok hayır bu testlerde her iki çizginin aynı koyulukta ya da T çiziginin C çizgisini geçecek koyulukta olması lazım. Buradaki T çizgisinin hafif koyu olması LH hormonu sebebiyle. Polikistik over var mı? Bence teste devam etmelisin.
Pinar0808 adatuna teste devam edeceğim.polikistik over değilim yani adetlerim düzenli.geçen ay görmüştüm mesela t çizgisi daha koyu çıkmıştı.bu ay daha koyu olduğu gün olmadı yakın koyuluktaydı dün ve önceki gün
adatuna Örnek olarak testi görebilirsin. Bu kadar net görene kadar devam et ve 1.5 saat önce suyu kesmelisin. 
adatuna Flycy yumurtlama günü değerlendirilmeli ancak sonraki silikleştiği ilk günde değerlendirilmeli. Bazılarında yumurtlama 3 gün sürebilir mesela o zaman her gün değerlendirilmemeli. Biraz karışık oldu sanırım :)