18 haftalık 5 kilo benimde çok gibi geliyo bazıları hamilelik boyunca o kadar alıyo. Ama ilk 3 ay aldım sonra durdu iştahım bundan sonra dikkat edicem artık

Karahan65 gebe kaldiginiz kiloya gore degisir. Ben 29. Haftamdayim 5 kilo aldim doktorum cok diyor🤦🏻‍♀️ Kilolu hamile kaldigim icin.

25 haftalık olacağız bende 5-5,5 kilo aldım 18. Haftama kadar hiç kilo almayıp birden kilo almaya başlamıştım sizinki de normal diye düşünüyorum

18 haftalık hamileyim bende 60 ile hamile kaldım 65 kiloyum suan aynıyız

Karahan65 7. Aya kadar kilo almadım. Tam tersi verdim. Ama bebeğimin kilosu hep normaldi. Şuan 30. Haftadayim 3 kilo almışım. Doktorum normal dedi. Son 2 ayda almanı bekliyorum dedi.

Hamileanne 3 hafta var aramızda sen yine iy kilo aldın ☺️ ben diğer hamileliğinde toplamda 14 kilo aldm bunda çok almak istemiyorum ama düşük tehlikem olduğu için sürekli yiyorum yatıyorum maalesef alıyorum

Karahan65 rekorla geleyim o zaman 54 ile hamile kaldım 71 im şuan 30+4 17 kilo bebeğimin kilosu da bir tık üstte daha 10 haftam var alacağım kiloları düşünemiyorum bide hep kilo yorumu okuyorum herkes azıcık almış ben sana Moral olurum 😅😅😅